Vacansoleil Logo
Accommodations - mobile homes

Campings met stacaravans in Italië

  1. Alle campings
  2. Italië
  3. Stacaravans Italië

Stacaravans in Italië

Italië is een erg populaire vakantiebestemming. Waarom? Vanwege de prachtige authentieke steden, de fascinerende cultuur en natuurlijk de heerlijke keuken van dit land! Vacansoleil heeft in de mooiste delen van Italië campings met stacaravans voor u geselecteerd. Geniet van uw vakantie met het hele gezin in een luxe stacaravan op één van deze campings in Italië.

De smaak van Italië

Wie van kunst, cultuur, architectuur en historie houdt, en ook op en top geniet van lekker eten, een warm klimaat en een prachtig landschap, heeft in Italië de tijd van zijn leven! Activiteiten zoals wandelen en klimmen in de bergen, zwemmen in één van de vele meren van Italië én het ontdekken van romantische, historische steden zijn echte hoogtepunten van uw vakantie. Een bezoek aan de mooie hoofdstad 

 hoort ook in dit rijtje ‘aanraders’ thuis! Op welke camping met stacaravan in Italië u ook verblijft, u kunt niet om de eeuwenoude historie van het land heen. Bezoek de vele musea, kerken en kathedralen en ontdek de resten van de oude Romeinse beschaving.

Vakantie met kinderen

Ook voor kinderen is Italië een top vakantiebestemming. Verspreid over het land liggen tal van attractieparken en dierentuinen. Ook kunnen uw kinderen zich vermaken in één van de vele meren van Italië, zoals het bekende 

 en het 
Lago Maggoire

Kies uw perfecte stacaravan in Italië

Kies voor een stacaravan die bij uw wensen past. Er zijn acht verschillende soorten stacaravans waar u uit kunt kiezen. De Hawaï, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL en Glamping stacaravan. De Hawaï heeft meestal één slaapkamer. De Fiji en de Bali beschikken over twee slaapkamers, een volwaardige keuken met koelkast en uw eigen sanitair. De Tahiti stacaravan heeft twee badkamers en is dus zeer geschikt voor een vakantie met tieners of twee koppels. In de Tahiti XL heeft u in plaats van twee slaapkamers drie slaapkamers. Heeft u behoefte aan nog meer ruimte? Dan is de Waikiki zeer geschikt, met maar liefst drie slaapkamers, een eigen badkamer, een grote tafel en een volwaardige keuken. Voor een hele grote familie kiest u voor de Waikiki XL met vier slaapkamers. En tot slot: de Glamping stacaravan. Daar viert u vakantie als u van extreme luxe en ruimte houdt.

Sorry, wij hebben geen vakanties gevonden. Wijzig alstublieft uw keuzes en probeer het nog eens.