Campings Malgrat de Mar

Camping Malgrat de Mar

Wilt u ontsnappen aan de drukte van thuis? Lekker ontspannen of juist actief bezig zijn? Een vakantie op een camping in Malgrat de Mar biedt het allemaal. Het centrum van Malgrat de Mar leent zich uitstekend voor een dagje shoppen. Geniet van de Spaanse keuken in de vele restaurantjes of strijk neer op een gezellig terras in de zon. Vrijwel alle campings in deze geliefde badplaats liggen in de buurt van de prachtige stranden en de mooie blauwe zee. Hier kunt u heerlijk relaxen of juist actief allerlei watersporten beoefenen. U zult een geweldige tijd beleven op uw camping in Malgrat de Mar.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Malgrat de Mar bij Vacansoleil

Camping Resort Els Pins

Malgrat de Mar - Costa Brava - Spanje

Dé plek voor wie elke dag met het gezin naar het strand wil. Ideaal met kinderen. Er is ook een zwembad met peuterbad. Voor een dagje Barcelona ligt het treinstation op 1,5 km.

Camping Del Mar

Malgrat de Mar - Costa Brava - Spanje

Kleinschalige familiecamping vlak bij het strand. Netjes onderhouden, zwembad, restaurant. Kindvriendelijk zonder veel toeters en bellen, met Malgrat op loopafstand.

Natuurliefhebbers zitten ook helemaal goed op een camping in Malgrat de Mar. Catalonië heeft behalve mooie stranden en bekende badplaatsen nog veel meer te bieden. De Pyreneeën en de verschillende natuurparken zijn hier een goed voorbeeld van. Verken de ruige bergen, de Catalaanse hoogvlakten, de woeste kust en de indrukwekkende rivieren. Bezoek steden als Barcelona en Gerona en vergeet niet met uw kinderen naar Water World in Lloret de Mar of waterpretpark Marineland in Palafolls te gaan. Het is puur genieten op en rondom uw camping in Malgrat de Mar.