Een selectie van 20 spectaculaire waterglijbanen

Een camping zonder waterplezier is als brood zonder beleg. Daarom heeft een Vacansoleil-camping in (bijna) alle gevallen een uitnodigend zwembad met een apart en veilig kinderbad. Maar het mag natuurlijk ook een beetje spannend zijn. Daarom hebben wij een selectie samengesteld van campings met de meest spectaculaire waterglijbanen. Van wildwaterbanen tot glijbanen met complete loopings erin. Hoe harder en hoger, hoe beter.

Naast deze spetterende waterpret kunt u overigens ook gewoon uw baantjes trekken, hoor. Meestal zijn de waterglijbanen en de zwembaden gescheiden, zodat iedereen op zijn eigen manier kan genieten van volop waterplezier!

Bekijk hier al onze topcampings waar waterpret gegarandeerd is. 


Camping Le Pommier

Frankrijk - Ardèche
Een geweldig waterpark met drie verschillende zwembaden, voorzien van spectaculaire waterglijbanen met klinkende namen als Multihill, Anaconda, Hillracer, Super Anaconda en Viper. Hier beleeft uw gezin echt de tijd van hun leven!
 

Camping La Sirène

Frankrijk - Languedoc-Roussillon
Welkom in dit waterwonderland. Het nieuwe tropische waterparadijs van La Sirène is een van de mooiste en grootste van Europa. Maar liefst 10.000 m2 zwem- en spetterpret, gigantische waterglijbanen –de ene nog langer en gekker dan de andere- en overal palmbomen. En kijk…een tropische lagune! 

Camping Altomincio Family Park

Italië - Gardameer
Lagunes, waterglijbanen en waterduinen in een aquapark omringd door groen van het natuurpark Mincio: klinkt dat niet fijn? Er is volop keus voor iedereen. Een wat rustiger glijbaan voor kleintjes en snelle glijbanen voor de oudere kinderen.
 
 

Camping Domaine des Ormes

Frankrijk - Bretagne
Meerdere waterglijbanen in zowel de buitenbaden als in het overdekste gedeelte. Gaat u voor hard, of juist hoog? Houdt u ervan uzelf mee le laten voeren door de stroomversnelling, of relaxt u lekker in het laguna-bad. De keus is aan u!

Camping Terme Catez

Slovenië - Catez ob Savi
Het is één groot waterparadijs op Terme Catez. Wat te denken van een black-hole glijbaan met lichteffecten? Of een boemerang glijbaan? Een wildwaterrivier, surfbaan en spring- en kamikazeglijbaan? Voor durfals is dit 'the place to be'.

Camping Les Mouettes

Frankrijk - Bretagne
Blue Lagoon, zo heet het waterparadijs op Les Mouettes. En met meerdere zwembaden, een spannende waterglijbaan met watervallen, een tropische rivier, een whirlpool en een apart kinderbad, doet het zijn naam zeker eer aan.

Camping Le Château de Galaure

Frankrijk – Drôme
Maar liefst twee verwarmde zwembaden met glijbanen en de leuke 'Lazy River' staan garant voor eindeloos waterplezier of gewoon verkoeling. Voor nog meer zwempret is er een heuse lagune met zandstrand aangelegd.

Camping Solaris

Kroatië - Dalmatië
In het spectaculaire Aquapark kan iedereen zich de hele dag vermaken. Met maar liefst 6 verschillende glijbanen – waarvan sommige wel 13,5 meter hoog!-, watervallen, sproeiers en een lazy river kúnt u zich niet vervelen.

Camping Le Moulinal

Frankrijk - Dordogne
Op Le Moulinal kunt u genieten van een uitgebreid waterpark met verwarmde binnen- en buitenbaden. Maar het meest spectaculair zijn de 3 super waterglijbanen, waaronder de sensationele Space Bowl.

Camping Lido

Italië - Gardameer
Op camping Lido heeft u een aquapark met maar liefst 4 zwembaden tot uw beschikking. Voor elk wat wils, dus. Er zijn spannende waterglijbanen met watervallen, zowel voor de oudere kinderen en volwassenen als voor de kleintjes.

Camping Palmyre Loisirs

Frankrijk - Charente-Maritime
Een heerlijk zwemparadijs 2 zwembaden, waarvan er één overdekbaar en verwarmd is. Ook is er een apart kinderbad waar de kleintjes veilig kunnen spetteren. De twee waterglijbanen zorgen voor vele dagen waterpret.

Camping Le Grand Lierne

Frankrijk - Drôme
Deze camping in de prachtige regio Drôme is een echt waterparadijs. 3 buitenzwembaden, een overdekt zwembad en 2 spannende waterglijbanen waarvan er 1 luistert naar de naam 'Spacebowl'. Dat zegt toch wel genoeg?

Camping Les Méditerranées

Frankrijk - Languedoc-Roussillon
In een tropische setting, omgeven door palmbomen, ligt het zwemparadijs van Les Méditerranées. De verschillende zwembaden zijn met elkaar verbonden door bruggetjes en rivieren. De waterglijbanen zorgen voor waterpret.

Camping Le Pin Parasol

Frankrijk - Vendée
Een zwemparadijs van 2000 m2, dat vindt u op camping Le Pin Parasol. Met verschillende zwembaden en maar liefst 5 waterglijbanen kan iedereen zijn lol op. Voor de kleintjes is er de rustige glijbaan, voor de rest de pijlsnelle wildwaterbanen.

Camping Eden

Italië - Gardameer
Een groot zwembad met een apart kinderbad met een spannende glijbaan tussen de rotsen voor de kleintjes. Daarnaast laten we u graag kennismaken met de 'Toboga' en de 'Huggy buggy'; twee supersnelle waterglijbanen.

Camping La Côte des Roses

Frankrijk - Languedoc-Roussillon
Het aquapark van La Côte des Roses is fonkelnieuw en groot. En wat zult u genieten van de laguna, de spa, de waterspeelplaats en de waterglijbanen. Om uw conditie op peil te houden kunt u meedoen met de aquarobics lessen.

Camping Club Le Marisol

Frankrijk - Languedoc-Roussillon
Verwarmde baden, mega waterglijbanen, een rivier, een bubbelbad, speeltoestellen, watermango’s die kantelen, en niet te vergeten: de aquaspeeltuin! Het hele gezin zal genieten van uren speel- spetter- en glijplezier!

Camping Roland

Nederland - Limburg
Een 40 meter lange, avontuurlijke waterglijbaan, jetstreams, watervallen en spuitfonteinen; het is allemaal aanwezig op deze prachtige Hollandse camping. Het zwembad wordt lekker verwarmd door zonne-energie.
 

Camping De Leistert

Nederland - Limburg
Een vakantie is niet compleet zonder een mega zwemparadijs! Dus weer of geen weer, spetteren en ravotten in het water kan hier altijd. In het verwarmde buitenbad kun je deinen op de golven of met vliegende vaart vanaf de waterglijbaan in het water plonzen.

 

Bekijk hier al onze topcampings waar waterpret gegarandeerd is.