Campings met een aquapark in Italië

Op uw camping met aquapark in Italië geniet u van de Italiaanse sfeer, lekker eten en ultieme waterpret. Italië is een perfect vakantieland voor jong en oud. Voor de kids zijn er tal van zwemmogelijkheden, en pasta en pizza vallen altijd in de smaak. Voor u als volwassene biedt Italië nog meer: mooie landschappen aan elke kant van de kronkelwegen, en aan het einde van die wegen de mooiste pittoreske, historische steden. Kiest u voor een camping in Italië mét aquapark? Maak uw borst dan maar nat. In Italië weten ze hoe ze spectaculaire zwembaden en glijbanen moeten maken. De waterparken in Italië zijn schitterend!


Waterparken in Italië

Camping Altomincio Family Park - Italië

Waterparken in Italië hebben vaak hele toffe waterglijbanen. Zoals super steile glijbanen, die vooral tieners helemaal geweldig vinden. Ontspanning vindt u echter ook in een waterpark in Italië. Drijf bijvoorbeeld in een zwemband door een lazy river of ga zitten bubbelen in een whirlpool, om vervolgens weer op uw ligbedje verder te relaxen en lezen.

Uw ideale accommodatie: de camping

Camping Lido - Italië

Als u optimaal wilt genieten van een aquapark in Italië, dan zoekt u een accommodatie uit in de buurt van dit zwemparadijs. Nou, dichterbij dan een aquapark op uw camping, zult u het niet treffen! Word wakker van het getjirp van de vogels, ontbijt op uw veranda, en loop luttele meters tot het camping waterpark in Italië. Plons!


Elke dag zwemmen en onbeperkt van de glijbanen

Dat is fijn! Elke dag zwemmen en de entree voor het waterpark in Italië is inbegrepen bij uw accommodatie op de camping. De kids? Die gaan tientallen keren achter elkaar van alle glijbanen. En u? U geniet van de rust, met een koud drankje, ijsje en iets te lezen. Boek vergeten in uw stacaravan of tent? Geen probleem, dat is zo gehaald!

Kies uit de topcampings in Italië uw bestemming in bella Italia!

campings gevonden in ,
campings gevonden in
campings gevonden in
campings gevonden
Criteria waarop u aan het zoeken bent:
van tot met een marge van dagen eerder of later
* De getoonde prijzen zijn de prijzen van dit moment. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen. Wilt u zeker zijn van de getoonde prijs? Boek dan nu. De prijs kan dan niet meer wijzigen. De actuele kortingen en/of gratis nachten zijn in deze prijs verwerkt. Hierbij komen de reserveringskosten (€ 27,-), de bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50) en eventuele kosten ter plaatse die afhankelijk zijn van uw reisgezelschap (zoals lokale belastingen). De getoonde prijzen voor staanplaatsen zijn altijd gebaseerd op een verblijf van 2 personen (ook als u bij ‘reisgezelschap’ meerdere personen hebt ingevuld). Deze prijs is namelijk deels afhankelijk van de leeftijden van uw reisgezelschap. Het totaalbedrag voor uw vakantie ziet u in het reserveringsoverzicht van uw boeking voordat u tot definitief boeken overgaat.