fr-chm.jpg

Campings in de Charente-Maritime

Camping Charente Maritime

Ontdek een mooi stukje Frankrijk door een vakantie te boeken op een camping in de Charente Maritime. Deze regio loopt vanaf de Gironde in het zuiden tot aan het moerasland Marais Poitevin in het noorden. De campings in dit gebied liggen zowel aan de kust als in het binnenland tussen boeiende plaatsen. Dus of u nu helemaal tot u zelf wilt komen aan het strand of juist liever bivakkeert in adembenemende groene natuur, tijdens een verblijf op een camping in de Charente Maritime zult u een geweldige vakantietijd ervaren.

De moerassige kuststrook vanaf uw camping in de Charente Maritime is beroemd om zijn kreeften en oesters. Ook de eilandjes Île de Ré en Île d'Oléron die allebei met het vasteland zijn verbonden middels een brug, dragen bij een de bekendheid van deze streek. Wanneer u hier vakantie viert, is een bezoekje aan de schilderachtige havenstad La Rochelle zeker een aanrader. Ook de badplaats Royan met haar gezellige boulevard, winkeltjes en casino behoort met stip op uw lijstje met uitstapjes gedurende uw vakantie op de camping in Charente Maritime.

Kies uit 6 campings in Charente-Maritime bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Le Logis

St-Palais-sur-Mer - Charente-Maritime - Frankrijk

Ruim opgezette camping met een prachtig zwembad, midden in een groot pijnbomenbos. Slenter ook eens gezellig over de boulevard van Royan.

Camping Sequoia Parc

Saint-Just-Luzac - Charente-Maritime - Frankrijk

Mooi natuurgebied met oesterbanken, bossen en moerassen. En schitterende campings, zoals deze. Met een speels aangelegd zwemparadijs en eerste klas voorzieningen.

Camping Domaine d'Oléron

St-Georges-d'Oléron - Charente-Maritime - Frankrijk

Gezellige camping op het rustige eiland Oléron met mooie stranden. Een westkust voor de liefhebbers van branding, en de oostkust voor de wat jongere kinderen. Voor elk wat wils.

Camping Palmyre Loisirs

La Palmyre - Charente-Maritime - Frankrijk

Groot terrein met een heleboel vermaak. Jong en oud komt hier volledig aan zijn trekken. Zowel overdag als 's avonds bruist de camping van de activiteiten. Showtime!

Camping Les Charmilles

Fouras - Charente-Maritime - Frankrijk

Een camping met een exotisch sfeertje en veel palmbomen, even ten zuiden van het bekende havenstadje La Rochelle. Leuke zwembaden met plezier voor alle leeftijden.