fr-chm.jpg

Campings in de Charente-Maritime

Camping Charente Maritime

Ontdek een mooi stukje Frankrijk door een vakantie te boeken op een camping in de Charente Maritime. Deze regio loopt vanaf de Gironde in het zuiden tot aan het moerasland Marais Poitevin in het noorden. De campings in dit gebied liggen zowel aan de kust als in het binnenland tussen boeiende plaatsen. Dus of u nu helemaal tot u zelf wilt komen aan het strand of juist liever bivakkeert in adembenemende groene natuur, tijdens een verblijf op een camping in de Charente Maritime zult u een geweldige vakantietijd ervaren.

Lees verder
Kies uit 7 campings in Charente-Maritime bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Les Charmilles

Fouras - Charente-Maritime - Frankrijk

Een camping met een exotisch sfeertje en veel palmbomen, even ten zuiden van het bekende havenstadje La Rochelle. Leuke zwembaden met plezier voor alle leeftijden.

Camping Séquoia Parc

Saint Just-Luzac - Charente-Maritime - Frankrijk

Mooi natuurgebied met oesterbanken, bossen en moerassen. En schitterende campings, zoals deze. Met een speels aangelegd zwemparadijs en eerste klas voorzieningen.

Camping Le Logis

Saint-Palais-sur-Mer - Charente-Maritime - Frankrijk

Ruim opgezette camping met een prachtig zwembad, midden in een groot pijnbomenbos. Slenter ook eens gezellig over de boulevard van Royan.

Camping Palmyre Loisirs

La Palmyre - Charente-Maritime - Frankrijk

Groot terrein met een heleboel vermaak. Jong en oud komt hier volledig aan zijn trekken. Zowel overdag als 's avonds bruist de camping van de activiteiten. Showtime!

Camping Bonne Anse Plage

La Palmyre - Charente-Maritime - Frankrijk

Bruisende camping voor kids en tieners die van een sportieve uitdaging houden. Midden in een natuurlijke streek vol stranden. Bovendien is de omgeving autoluw! Uw fiets is hier hét vervoersmiddel.