hr-ist.jpg

Campings Porec

Camping Porec

Wie een mooie en gevarieerde vakantieplek in Kroatië zoekt, vind dat zeker op een camping in Porec. Deze stad aan de westkust van Istrië is een zeer populaire bestemming aan de Kroatische kust met diverse campings in de buurt. De gezellige drukte, het historische centrum, de mooie boulevard en de geweldige ligging aan de Adriatische Zee, in combinatie met de talloze activiteiten die georganiseerd worden, maakt van deze stad een geliefde toeristische trekpleister. Kamperen op een camping in Porec heeft een enorme aantrekkingskracht op veel liefhebbers van Kroatië.

Vakantievieren op een camping in Porec is echter meer dan zon, zee en de levendige boulevard. De stad is bijna 2000 jaar oud en dat is goed terug te zien in het prachtig onderhouden historische centrum. Een deel van stadsmuren en torens zijn bewaard gebleven en galerieën en musea zijn te vinden in de verschillende stadspaleizen. In de stad is veel te zien en te beleven. Van klassieke concerten en jazz in de tuin tot aan Street art en de vele sportieve activiteiten. Vervelen is er niet bij wanneer u met het hele gezin een vakantie boekt op een camping in Porec.

Kies uit 2 campings in Porec bij Vacansoleil

Camping Bijela Uvala

Porec - Istrië - Kroatië

Camping Bijela Uvala is een populaire camping met luxe voorzieningen die zeer intrek is bij families. Naast de mooie zwembaden is er ook nog het strand met een heldere Adriatische zee die uitnodigt tot duiken.

Camping Lanterna

Porec - Istrië - Kroatië

Wie camping Lanterna zegt, zegt waterpret. Het nieuwe aquapark (2016) is fantastisch. Grote, levendige familiecamping. Door de ruime opzet niet massaal. Naar het strand? U bent er al!