ch.jpg

Campings in Zwitserland

Camping Zwitserland

Een beetje vreemde eend in de Europese bijt, want als een van de weinige landen is Zwitserland geen lid van de Europese Unie. Gaat u naar de camping in Zwitserland, dan gaat u zeker genieten van  de (panorama)rijtuigen van de Glacier-Express, Bernina Express en de Furka-Bahn; erg gewild bij toeristen. In een groot deel van het land is Duits de voertaal, maar er zijn belangrijke gebieden in het westen en zuiden waar Frans en Italiaans wordt gesproken. Op uw camping in Zwitserland kunt u vaak ook met Engels uit de voeten.

Zwitserse kaas als tussendoortje, in de fondue of als raclette hoort zeker bij een vakantie op de camping in Zwitserland, net als een stevige bergwandeling. Ook een blik op de imposante Aletschgletsjer is echt onvergetelijk. De Rhône verbreedt zich in het westen tot het Meer van Genève met stranden en watersportmogelijkheden. En een ritje met de tandradbaan vanaf Zermatt naar de Matterhorn (de bekendste berg van Zwitserland, 4478 m.) is een belevenis voor het hele gezin. En het mooie is dat al deze attracties op korte afstand van uw camping in Zwitserland te vinden zijn.

Regio's in Zwitserland:

Berner Oberland

Wallis

Kies uit 3 campings in Zwitserland bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Manor Farm 1

Interlaken - Berner Oberland - Zwitserland

Perfecte vakantieplek aan de Thunersee, dichtbij Interlaken. Mooi onderhouden camping met veel watersport op het meer en een groene ligweide. Ga bergwandelen en bezoek Bern.

Camping Santa Monica

Raron - Wallis - Zwitserland

Leuke familiecamping met prima faciliteiten en veel aandacht voor de kinderen. Naast de camping vertrekt de kabelbaan voor een uitdagende wandeling in de bergen.

Camping Simplonblick

Raron - Wallis - Zwitserland

Bijzonder mooi gelegen terrein met uitzicht op de Simplonpas. Mooi startpunt voor bergwandelingen, zoals naar Leukerbad en de Aletschgletsjer - de langste van Europa.