Campings in Limburg

Camping Belgisch Limburg

Kamperen op een camping in Belgisch Limburg is de perfecte vakantiebestemming voor wie niet te ver wil reizen, maar wel vakantie wil vieren in het buitenland. Vanaf uw kampeerverblijf wandelt u rechtstreeks de prachtige natuur in. Het gebied staat bekend om zijn vele natuurschoon. Er zijn talloze fietsroutes uitgezet door de schitterende regio en daarnaast beschikt de streek eveneens over het Nationaal Park Hoge Kempen. Hier kunt u naar hartenlust wandelen, mountainbiken, paardrijden of een toertochtje te maken. Wat u maar wilt. Zodra u arriveert op uw camping in Belgisch Limburg, waant u zich in een totaal andere wereld. Dit moet u zelf ervaren.

 

 

Lees verder
Kies uit 2 campings in Limburg (BE) bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Goolderheide

Bocholt - Limburg (BE) - België

Groot gezinsterrein met vakantieplezier voor de hele familie. Midden in een mooi dennenbos met speelstrandjes en roei- en visvijvers. Leuk klauterbos voor de kinderen.

Natuurlijk is er nog veel meer te zien en te beleven tijdens uw vakantie op een camping in Belgisch Limburg. Een uitstapje naar Hasselt, Genk of Tongeren, de oudste stad van België. Steden waar u kunt shoppen, cultuur kunt snuiven en kunt genieten van het Bourgondische leven. Wanneer uw kinderen zich helemaal uit willen leven, bezoekt u dan het pretpark Plopsa Indoor. Eenvoudig en snel te bereiken vanaf uw camping in Belgisch Limburg.