fr-arf.jpg

Campings in Privas

Camping Privas

Bent u op zoek naar een camping in het hart van de Ardèche? Een camping in Privas voldoet helemaal aan deze vraag. Het gezellige stadje, met zijn beroemde 'marrons glacés' (gekonfijte kastanjes), bevindt zich midden in het vele natuurschoon van de Ardèche. U kunt hier heerlijk wandelen en/of fietsen. Langs de Gorges de l'Ardèche, de kloof langs de rivier, ligt een autoroute met prachtige uitzichtpunten. Echt een must om te bezoeken tijdens een verblijf op de camping in Privas.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Privas bij Vacansoleil

Camping Ardèche Camping

Privas - Ardèche - Frankrijk

Nette camping op loopafstand van het centrum van Privas met zijn gezellige winkeltjes. Iets verderop ligt een romantisch meertje om te spelevaren. Aan alle leeftijden is gedacht.

De rivierkloven zijn tevens per kano of kayak te verkennen. Overal in de nabijheid van uw camping in Privas (gegarandeerd in Vallon Pont d'Arc) zijn kano's te huur waarmee u een korte of lange afdaling over de rivier kunt maken. Een afdaling in de grotten van Aven d'Orgnac is ook absoluut een aanrader, zeker bij warm weer. Leuke trekpleisters om te bezoeken zijn Ruoms, Aubenas en sfeervolle dorpje Chalancon. Het meer, de rivier, de bergen en de bossen van de Ardèche maken van uw vakantie op een camping in Privas een onvergetelijke tijd.