Campings Fréjus

Camping Fréjus

Overweegt u op vakantie te gaan naar een camping in Fréjus? Dan gaat u een vakantie tegemoet om nooit meer te vergeten. De stad is gelegen tussen de mooiste stranden van de Côte d'Azur en het massief van Estérel en kent een historierijk verleden. Kamperen op een camping in of nabij Fréjus betekent puur genieten van de zon, het azuurblauwe water van de Middellandse Zee, kunst, cultuur en genieten van alle mogelijke activiteiten aan het strand en in de natuur. Er is altijd wel een reden om uw campingvakantie in dit stukje Frankrijk met de hele familie door te brengen.

Lees verder
Kies uit 2 campings in Fréjus bij Vacansoleil

 

Een bezoekje aan het historische centrum van de stad Fréjus mag zeker niet ontbreken. U waant zich voor even terug in de tijd en loopt langs restanten uit de Middeleeuwen en de Romeinse tijd. Na al dit moois wandelt u verder naar de fraaie jachthaven met tal van klassieke boten. Hier bevinden zich tevens verschillende stranden met ligbedden, parasols en tal van watersportactiviteiten. In de zomerperiode vinden hier eveneens allerlei festiviteiten plaats, zoals indrukwekkende watersteekspelen waarbij boten met strijders en roeiers de confrontatie met elkaar aangaan. Geen wonder dat jaarlijks vele toeristen kiezen voor een camping in Fréjus.

Camping Le Montourey

Fréjus - Côte d'Azur - Frankrijk

Een middelgrote gezinscamping, drie kilometer van het sfeervolle stadje Fréjus en de goudgele zandstranden van de Côte d'Azur. Leuke camping met een vrolijke ambiance. Mooi zwembad, glijbanen, animatie en 's avonds live muziek.