fr-cot.jpg

Campings Fréjus

Camping Fréjus

Overweegt u op vakantie te gaan naar een camping in Fréjus? Dan gaat u een vakantie tegemoet om nooit meer te vergeten. De stad is gelegen tussen de mooiste stranden van de Côte d'Azur en het massief van Estérel en kent een historierijk verleden. Kamperen op een camping in of nabij Fréjus betekent puur genieten van de zon, het azuurblauwe water van de Middellandse Zee, kunst, cultuur en genieten van alle mogelijke activiteiten aan het strand en in de natuur. Er is altijd wel een reden om uw campingvakantie in dit stukje Frankrijk met de hele familie door te brengen.

Lees verder
Kies uit 5 campings in Fréjus bij Vacansoleil

Camping Holiday Green

Fréjus - Côte d'Azur - Frankrijk

Grote terrassencamping met veel luxe faciliteiten, waaronder een zwembad met royale afmetingen. Bezoek eens Saint Raphaël, of het leuke Middeleeuwse centrum van Fréjus.

Camping La Pierre Verte

Fréjus - Côte d'Azur - Frankrijk

Buiten de grote drukte van de Côte d'Azur, maar die is dichtbij genoeg om er elke dag van te genieten. Bosrijke camping met centraal gelegen zwembad, goed restaurant en gezellige animatie.

Camping Le Fréjus

Fréjus - Côte d'Azur - Frankrijk

Een paradijs voor kinderen in alle leeftijden. Camping met grote zwembaden, glijbanen, sportvelden en animatie. Middellandse Zee-strand, dierentuin en (water)pretparken dichtbij.

Camping Le Montourey

Fréjus - Côte d'Azur - Frankrijk

Een middelgrote gezinscamping, drie kilometer van het sfeervolle stadje Fréjus en de goudgele zandstranden van de Côte d'Azur. Leuke camping met een vrolijke ambiance. Mooi zwembad, glijbanen, animatie en 's avonds live muziek.

Camping Domaine du Colombier

Fréjus - Côte d'Azur - Frankrijk

Opnieuw in ons aanbod. Luxe vijfsterrencamping met schitterend waterpark, wellness en uitgebreide animatie en activiteiten. Een paradijs tussen de palmbomen en oleanders, 4 kilometer van het strand van Fréjus-Plage.