Campings Agde

Camping Agde

Kamperen op een camping in Agde is genieten van een vakantiebestemming die in de smaak valt bij jong en oud. Er is voor elk wat wils. Zo kunt u aan boord van een boot stappen en een tochtje maken op het Canal du Midi dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat. Maar u kunt ook de schoonheid van het typische vissersdorpje ontdekken. Wekelijks een markt, talloze specialiteitenrestaurantjes en een nachtleven dat voortduurt tot in de late of vroege uurtjes. Of u nu graag wilt swingen in één van de discotheken, liever een filmpje gaat kijken of de spanning in het attractiepark wilt opzoeken, met als startpunt de camping in Agde, beleeft u het allemaal.

Lees verder
Kies uit 1 camping in Agde bij Vacansoleil

Camping Mer et Soleil

Agde - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Hier draait alles om waterplezier. Aan het strand, rond de zwembaden op de camping met vier waterglijbanen en in het nabijgelegen pretpark Aqualand. Water genoeg hier.

Wanneer u verblijft op een camping in Agde verblijft u aan de mooie Middellandse Zee. De badplaats, die ook wel de zwarte parel van de Middellandse Zee wordt genoemd, staat synoniem voor zon, zee, strand en heerlijk relaxen. Bent u liever actief op en in het water? De prachtige zee leent zich uitstekend voor een zeiltochtje of een verfrissende duik. En met kinderen mag een dagje naar het waterpretpark Aqualand ook zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie op een camping in Agde.