Campings Argelès-sur-Mer

Camping Argelès-sur-Mer

Vakantie vieren op een camping in Argelès-sur-Mer, aan de voet van het Albèresmassief in de streek Roussillon en de Languedoc, biedt een combinatie van zon, zee, cultuur en natuurschoon. In deze regio kunt u alle kanten op. Voor degene die de Middellandse Zee niet als enige bestemming voor ogen heeft, openbaart zich hier een uniek vakantieland, met zijn eigen zonnige charme. Door het harmonieuze berglandschap de Pyreneeën zijn verschillende wandel- fiets- mountainbike en ruiterroutes uitgezet. De karakteristieke dorpjes herbergen een schat aan traditioneel ambachtswerk. U ontdekt ze allemaal vanaf de camping in Argelès-sur-Mer.

Lees verder
Kies uit 8 campings in Argelès-sur-Mer bij Vacansoleil

Camping La Plage

Argelès-sur-Mer - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Camping La Plage is een ideale bestemming voor een zon-, zee- en strandvakantie met een vleugje cultuur. U staat in no-time op het brede zandstrand aan de Middellandse Zee en in het centrum van Argelès-sur-Mer. Perpignan en Collioure liggen om de hoek.

Camping Le Méditerranée

Argelès-sur-Mer - Languedoc-Roussillon - Frankrijk

Ideale speelcamping voor kinderen. Verkeersvrij, volop schaduw, goed onderhouden voorzieningen. Mooi aangelegd met palmbomen en exotische bloempartijen. Op 2 kilometer van het strand.

Vanaf de camping in Argelès-sur-Mer bent u snel op het weidse zandstrand en het helderblauwe zeewater. Het Albèresmassief torent hoog boven het strand uit en de kust is omgeven door een fraai dennenbos. De levendige promenade leent zich prima om lekker te slenteren. Er bevinden zich diverse winkeltjes en restaurantjes voor een hapje en een drankje. Dankzij de veelzijdigheid van het gebied is een verblijf op een camping in Argelès-sur-Mer geschikt voor vrijwel iedereen.