fr-lot.jpg

Campings in de Lot

Camping Lot

De perfecte plaats voor uw gezinsvakantie op de camping? Lot! Deze regio ligt midden in de authentieke natuur van Frankrijk. Met zijn groene valleien, schilderachtige dorpen, kabbelende rivieren en prachtige Middeleeuwse plaatsen. Een fantastische plek voor uw campingvakantie in Frankrijk! Bewonder Puy-l’Eveque én Rocamadour, een plaats die tegen een steile klif is gebouwd. Bezoek de wijngaarden van Cahors, bekend om zijn Malbec-druiven. Wandel door het magische natuurpark van Causses de Quercy. En trotseer het water van de rivier de Lot in een kano of kajak. De Lot heeft van alles voor uw campingvakantie in petto.

Lees verder
Kies uit 3 campings in Lot bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Les Trois Sources

Calviac - Lot - Frankrijk

Vriendelijke familiecamping, mooie faciliteiten en een gemoedelijke sfeer. Zwembaden met glijbanen en een professioneel avonturenparcours waar elke jaar nieuwe uitdagingen bij komen. Iedere week worden er begeleide routes georganiseerd.

Camping L'Evasion

Puy-l'Évêque - Lot - Frankrijk

Kleinschalige camping. Het échte kamperen. Hier geniet u op schaduwrijke plaatsen, van een zalig zwembad en van het relaxte sfeertje. Mooi gelegen in de schitterende omgeving van de Lot.