Vacansoleil Logo
Accommodations - mobile homes

Campings met stacaravans | Ontdek Europa! in Nederland

  1. Alle campings
  2. Nederland
  3. Stacaravans Nederland

Stacaravans in Nederland

Blijft u liever in eigen land tijdens de vakantie? Geniet dan van een stacaravan op één van de campings in Nederland. Vacansoleil heeft diverse campings met stacaravans in heel Nederland voor u uitgezocht. Kiest u voor een camping op in 

Limburg
 of toch 
Friesland
? Wat het ook wordt, met een stacaravan geniet u op de camping van ruimte en gemak. Zo kunt u een onvergetelijke vakantie doorbrengen met het hele gezin!

Typisch Nederlands, maar ook strand en stad!

Ontdek de typisch Nederlandse bloembollenvelden, de windmolens, polderlandschappen, klederdrachten en natuurlijk de Delfts blauwe aardewerken. Veel campings met stacaravans van Vacansoleil bevinden zich in de streek van de Noordzeekust, waar u heerlijk kunt genieten van de brede stranden. Verblijft u op een camping dicht bij de Randstad? Breng dan een bezoek aan één van de prachtige grote steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Bekijk de grachten, bezoek verschillende museums en loop binnen bij de winkels van deze grote modesteden. Geniet van de groene landschappen van Nederland en maak een wandel- of fietstocht door de Veluwe. Ook voor een vakantie met kinderen heeft Nederland veel te bieden. Ga bijvoorbeeld een dagje naar een leuke dierentuin, een pretpark of een belevenismuseum, zoals het Nemo Science Museum of Body Worlds, beide in Amsterdam.

Kies uw luxe stacaravan

Kies voor een stacaravan in Nederland die bij uw wensen past. Er zijn in totaal acht verschillende soorten stacaravans waar u it kunt kiezen. De Hawaï, Fiji, Bali, Tahiti, Tahiti XL, Waikiki, Waikiki XL en Glamping stacaravan. De Hawaï heeft meestal één slaapkamer. In de Fiji en de Bali treft u twee slaapkamers, een volwaardige keuken met koelkast en eigen sanitair. De Tahiti stacaravan heeft twee badkamers en twee slaapkamers. De Tahiti XL heeft óók twee badkamers, maar deze stacaravan heeft daarbij drie slaapkamers. Voor nog meer ruimte gaat u voor de Waikiki, met maar liefst drie slaapkamers, een eigen badkamer, een grote tafel en een volwaardige keuken. En in de Waikiki XL heeft u nog een vierde slaapkamer. De Glamping stacaravan? Die is extreem luxe!

Sorry, wij hebben geen vakanties gevonden. Wijzig alstublieft uw keuzes en probeer het nog eens.