hu.jpg

Campings in Hongarije

Camping Hongarije

Vakantie vieren op de camping in Hongarije: Prachtige ongerepte natuur, vriendelijke mensen,  een rijk cultureel leven, schitterende barokke steden als Boedapest en Pecs, spectaculaire landschappen, kruidige gerechten, krachtige wijnen en een klimaat dat in de lente en zomer niet onderdoet voor bijvoorbeeld Italië of Kroatië. Er zijn verschillende muziek- en wijnfestivals en evenementen. En er is een lange traditie aan wellnessmogelijkheden: denk aan de beroemde thermaalbaden. Vacansoleil biedt verschillende campings in Hongarije aan het grootste binnenmeer van Europa: het Balatonmeer met fraaie zonovergoten stranden en mooie stadjes. Het ligt in het westen van Hongarije en heeft een oppervlakte van 591 km² en is gemiddeld 3 meter diep, het is dan ook uitermate geschikt voor een vakantie met kinderen.

Nog een pluspunt van een vakantie op de camping in Hongarije: het is overal heel betaalbaar. U kunt er heerlijk eten en drinken voor een lage prijs. Op een terrasje betaal je nog niet de helft van wat je in andere landen betaalt. Kortom, het leven is er nog goed & goedkoop!

Regio's in Hongarije:

Balatonmeer

Donau Vallei

Kies uit 3 campings in Hongarije bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Pelso Camping

Alsóörs - Balatonmeer - Hongarije

Kindvriendelijk terrein aan de noordoever van het Balatonmeer. Gezellige ligweide met glijbaan die direct in het meer uitkomt. Camping met veel amusement voor jong en oud.

Camping Füred

Balatonfüred - Balatonmeer - Hongarije

Grote camping met grootse faciliteiten. Diverse bars en restaurants, allerlei sporttoernooien en een grote waterglijbaan tot in het meer. Probeer eens de waterski-automaat.

Camping Éden

Neszmély - Donau Vallei - Hongarije

Gezellige camping onder enthousiaste leiding aan de Donau op 85 kilometer van de hoofdstad Budapest. Mooi wandelgebied, en een prima eigen specialiteitenrestaurant.