si.jpg

Campings in Slovenië

Camping Slovenië

Nog niet iedereen heeft Slovenië weten te ontdekken. Slovenië heeft misschien wel één van de mooiste landschappen van Europa. En wat ook belangrijk is; een vakantie op een camping in Slovenië is nog zeer betaalbaar ook. Slovenië is een uitermate geschikt vakantieland voor gezinnen die houden van diverse activiteiten in de natuur. Deze gezinnen kunnen hun hart ophalen in de ruige natuur van de Julische Alpen. Maar ook voor een strandvakantie aan de Adriatische Kust kan u op één van onze campings terecht. Net als liefhebbers van cultuur die een bezoek willen brengen aan de hoofdstad Ljubljana of het dichtbij gelegen Zagreb in Kroatië.

Vanaf Camping Terme Catez kunt u de hoofdsteden Ljubljana en Zagreb eenvoudig bezoeken;  interessante bestemmingen waarvan de binnensteden veel bijzondere bezienswaardigheden hebben. Voor kinderen is deze camping ook ideaal want het beschikt over een groot waterpark met vele glijbanen waar zij zich prima zullen vermaken. Onze camping in de Julische Alpen beschikt over het Camping Adventure Programma waarbij spannende activiteiten als raften, klimmen en mountainbiken ondernomen worden. Voor een heerlijke, zonnige strandvakantie is een camping aan de Adriatische Kust aan te raden. Deze kust wordt gekenmerkt door de heldere blauwe zee waar u tijdens het snorkelen kunt genieten van de prachtige onderwaterwereld. Laat u verrassen door het veelzijdige Slovenië!

Kies uit 3 campings in Slovenië bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Terme Catez

Catez ob Savi - Slovenië - Slovenië

Camping vol superlatieven. Een uitgebreider waterpark vindt u nergens. Kinderen (vooral tieners) hebben het hier nog weken over! En de ouders over de luxe voorzieningen.

Camping Adria

Ankaran - Adriatische Kust (SL) - Slovenië

Aan de baai van Trieste, in een klein stukje Slovenië tussen Italië en Kroatië. Groot Olympisch zwembad naast de zee. Bezoek vanaf camping Adria Trieste en sfeervolle stadjes als Koper en Piran.

Camping Sobec

Lesce - Julische Alpen/Bled - Slovenië

Ruim opgezette camping in een lus van de Sava Dolinka-rivier op een paar kilometer van het bekende meer van Bled. Er is ook een leuk recreatiemeertje. Houdt u van volksdansen?