Campings in de Julische Alpen/Bled

Camping Bled

Geniet van de diversiteit van het mooie Slovenië en boek een camping in Bled, gelegen in het hart van de Julische Alpen. De camping is bij uitstek een geschikte plek voor gezinnen die houden van verschillende activiteiten in de natuur. Slovenië kent een zeer divers landschap. U zult tijdens uw verblijf dan ook ogen tekort komen om alle fantastische panorama's in u op te nemen. Houdt u van idyllische landschappen, thermische bronnen, de Adriatische Zee en een aangenaam klimaat? Dan is een camping in Bled in de Julische Alpen echt iets voor u!

Lees verder
Kies uit 2 campings in Julische Alpen/Bled bij Vacansoleil

Uitgebreid zoeken:

Camping Sobec

Lesce - Julische Alpen/Bled - Slovenië

Ruim opgezette camping in een lus van de Sava Dolinka-rivier op een paar kilometer van het bekende meer van Bled. Er is ook een leuk recreatiemeertje. Houdt u van volksdansen?

Camping Slovenia Eco Resort

Stahovica - Julische Alpen/Bled - Slovenië

Mooie en rustige camping tussen de bergen. De kinderen vermaken zich wel in de speeltuin en ook voor de ouders is er genoeg te doen. Leen een fiets op de camping en ga op pad om van het adembenemende uitzicht te genieten.

Bled is vooral bekend om haar beroemde meer met in het midden een eilandje waar een kerkje op staat. In het stadje zelf kunt u genieten van winkeltjes, restaurants de Sloveense folklore en u kunt zelfs een gokje wagen in het casino. In de omgeving van de camping kunt u wandelen, mountainbiken, bergbeklimmen, paardrijden, kajakken, roeien, zwemmen, vissen of wat dacht u van een ballontocht over het magnifieke landschap? Het zal nog moeilijk worden uw tijd te verdelen tussen alle mogelijkheden, zowel op de camping in Bled als in de omgeving.