900x170-grotegroepen.jpg

Groepen

Ook voor groepen is een verblijf op een van onze topcampings interessant. U heeft immers alles bij de hand  om er een geslaagd verblijf van te maken. Luxe stacaravans, volledig ingerichte tenten of ruime staanplaatsen, voorzieningen als een zwembad en restaurant en volop mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten in de omgeving. Veel van onze campings liggen in de nabijheid van een vliegveld. Zeker voor een groepsreis is het aantrekkelijk om met een low cost vliegtuigmaatschappij te reizen.

Voor wie?
Een groepsreis naar de camping is geschikt voor alle denkbare uitjes. Een schoolexcursie, bedrijfsuitje, teambuilding weekend, familievakantie of een trip met de sportvereniging... het kan allemaal!

We kunnen u een groepsreis op maat aanbieden. Wilt u ontbijt, lunch en diner verzorgd hebben? Een ruimte waar u kunt vergaderen? Leuke excursies in de omgeving? Laat het ons weten, en we regelen het voor u.

Voor meer informatie over groepsreizen kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers op telefoonnummer 0900-9899 (€ 0,70 per gesprek)

le-chene-gris.jpg
le-grand-dague.jpg
birkelt.jpg

 

Welke campings?
In principe kunnen wij naar elke camping uit ons aanbod een groepsreis samenstellen. U kunt gewoon bekijken welke camping het beste past bij uw uitje. Enkele voorbeelden van campings die uitermate geschikt zijn voor een groepsreis:

 • Camping Iris Parc Le Chêne Gris
  Een camping met een perfecte ligging: tegenover het treinstation vanwaar u zo op de trein stapt en 50 minuten later arriveert in hartje Parijs.
 • Camping Iris Parc Le Grand Dague
  Gelegen in de Dordogne en dus zeer geschikt voor actieve groepsuitjes. De camping is er volledig op ingericht om jullie groep te ontvangen en een heerlijke tijd te bieden.
 • Camping Iris Parc Birkelt
  Perfect voor een weekend of midweek weg. Zeer centraal gelegen en een ideale uitvalsbasis voor sportieve activiteiten. Vergaderruimte aanwezig.

 • Camping Norcenni Girasole Club
  In het heerlijk Toscane ligt camping Norcenni Girasole Club. Een grote, moderne camping, voorzien van alles wat jullie nodig hebben. Probeer eens een leerzame en lekkere kookworkshop!
 • Camping Fabulous
  Op korte afstand van de wereldstad Rome ligt camping Fabulous. Komt u met het vliegtuig? Een bustransfer van de luchthaven naar de camping is mogelijk.
 • Camping Éden
  Op 85 kilometer van Budapest ligt deze camping, middenin de prachtige natuur. Dé bestemming voor een perfecte combinatie van cultuur en natuur.
norcenni.jpg
271x120-fabulous-2.jpg
eden.jpg